2012. szeptember 27., csütörtök

Gőzpalack vagy gázpalack?

Azt mondja Bercel,h. itt volt a gőzpalackos autó és megnéztük...:D a gázpalackról van szó:D

2012. szeptember 16., vasárnap

Újrahasznosított ugribugri:)

Lilla páros lábbal ugrál mint a vihar....és számol 1-7-ig vagy 9-ig. :))) szépen sorban. Meg kell zabálni.:))) 

Bercel egyik nap lerajzolta az egyik csoporttársának a jelét és közölte, h leírta a nevét.:))) Egyik nap közölte papával, h a szemetet újra lehet hasznosítani.:D

2012. szeptember 6., csütörtök

Mindenegyben.

Lilluska hihetetlen szépen beszél. Teljes mondatokban, múlt, jelen, ragozás, személyes névmások  Mindent jól használ. Olyan édes. És olyanokat mond, h hanyatt dobom magam. Ma azt mondta, h szája van a nunijának.:))szereti magát vizsgálni és újabban a tesójának is mutogatja. Egyik nap Bercel azt mondja, h Lilla kinyitotta a punciját, ő meg belenézett, de nem nyúlt bele...azt hittem hanyatt vágom magam.... A fiú- lány téma mindennapos.... :o. 

Azt mondja nekem, h anya, légyszi add oda a cicidet- amikor szopizni akar:) 
Meg kiválasztja, h melyikből akar, aztán kiabál, h ő egyedül akarja a szájába tenni.:o 


Azon, h magától kb 8 verset és éneket tud, már meg sem lepődöm. 

Bercel 2 napja délutános az oviban. Nem volt egyszerű menet. De szerinte ő nem alszik ott, nem is hajlandó pizsamát húzni, mert csak elfekszik és engem vár.:) meg van róla győződve, h nem alszik.:))

2012. szeptember 1., szombat

Kis kávéfüggő...

Tegnap Lilla nagy csörömpöléssel kavargatta az apja kávésbögréjét és nyalogatta a kanalat. Bemegyek, kérdezem, hát te mi a fenét csinálsz? Erre ő rám néz és közli: kávézok.... Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga egy 22 hónaposnál.:))6 azt hittem hanyatt vágom magam a röhögéstől.