2011. május 28., szombat

Lillus újításai! :D

- Lillácska a héten el kezdett tapsolni, ma pedig a süti-süti kalácsot versikére is tapsolt már! :)
- Hasról visszafordul és ez nála nagy eredmény a súlya miatt! :D
- Ha eltakarok valamit a kezemmel, elveszi onnan, már tudja, hogy alatta van amit az előbb még látott!
- Olyan erős, hogy Bercel nem tudta kihúzni a kezéből a játékot! :D
- A súlyát nem tudom. :D
- Huncut nagyon, fejét oldalra döntve vigyorog és incselkedik mindenkivel!
- Hihetetlen éles hangja van, sikít!
- Pohárból kapja a vizet, a nyárra készülve! Gyönyörűen iszik is! Az evéssel még mindig hadilábon állunk, egyenlőre csak a szopi.
- Ha épp nem jön a foga, nyugodtan telnek az éjjelek, de ha fogzik, akkor sokat felébred!
- Reggelente köhécselve hívja fel magára a figyelmet! De ez nem új, csak még nem írtam! :)
- A képeken imádja a babákat, a bátyát még jobban! Ha pár óráig nem találkoznak, a viszontlátás alkalmából majd kiugrik a bőréből örömében!
-Hordozóeszközökben még mindig nagyon szeret lenni! :) Újabban ugrál a hátamon! :)
-Mindent a háta mögé dobál vagy a fejére próbál tenni!

2011. május 8., vasárnap

Az elmúlt hónapról...

Lillus mára 8 fogú lett végre. A súlyát nem mérjük. :D Nagyon érdeklődő figyelmes kislány. Imádja a bátyját, folyamatosan őt figyeli, sikítva kommunikál vele. :D Együtt fürdenek, már majd kiugrik a bőréből, amikor viszem a fürdőkádhoz, annyira várja, hogy belerakjam Bercel mellé. A forgással még mindig hadilábon áll. Hasról visszafordul, ha nem pörög be és támaszt ki a könyökével. Folyamatosan a lábát fogja és úgy hintázik. Oldalra is oldalra fordul, de onnan nem fordul tovább, de ha én fordítom oldalra, tuti,h. rögtön hasra pördül. Ismét ferde a buksija, pedig egyszer már "kinőtte". Enni nem hajlandó, továbbra is csak az általam sütött kenyérből csipked, a vizet viszont nagyon szereti. Pohárból kapja és nagyon ügyesen iszik. :)


Bercel a verselésről mostanában az éneklésre váltott. Húsvétra a locsoló versikét gyönyörűen megtanulta, húsvét után pedig átköltötte. :D Folyamatosan beszél, nagyon figyelmes. A húgával néha viszont durva. :S
A futó biciklit rugós biciklinek írja és nagyon szereti. Az egyensúlyát hihetetlen módon fejleszti. Felemelt lábakkal gurul vele mindig. Neki szerencsére a vasa helyre állt, viszont olyan lúdtalpa van, hogy szinte gágog. :D Sarokemelőt kapott. A vérvételt egy hang nélkül tűrte, nagyon ügyes volt. :)Jó időben egész nap az udvaron van, ott játszik. Homokozik, biciklizik, ás. :D

A puffasztott rízs pattogós kurucikának hívja. :DDD