2011. február 6., vasárnap

2011. február 5., szombat

Lillus

Lilla már lassan betölti a 4 hónapot. Az utóbbi időben nagyon sokat fejlődött: nagyon sokat kommunikál, gőgicsél, megy a "kérdezz-felelek". :) Folyamatosan jár keze-lába, sikítozik, mindent megfog és egyből a szájába tesz. Ez nekünk nagyon furcsa, mert Bercel sosem vett semmit a szájába. A forgás még nem megy, de ilyen súlynál nem is kell csodálkozni. 9 kg fölött van és kezdi kinőni a 68-as ruhákat is. Hatalmas, jó kedélyű, nyugodt kislány. Az éjjeli alvás is jól alakul, van, hogy 9-10-11 órát is alszik egyben, hason. Kizárólag hason. :)) Nekünk ez is fura, mert Bercus sosem aludta át az éjszakát. A szopi az megy, igény szerint, ahogy neki megfelel.

A kóstolgatás kapcsán több dolgot is olvastam mostanában, ami leginkább érdekel az a BLW.
Bercel a püréket sosem fogadta el, egyből darabosat evett, úgyhogy Lillussal sem fogunk kísérletezni.

2011. február 2., szerda

Bercel

Új duma:
Egyszer volt, nem volt....:D
Anya, nincs aludás, reggel van! :D
Katica helyett kacitát mondott és utána egyszerűen én sem tudtam kimondani..:DD
Közölte: anya, megnéztem milyen ferrárit vegyünk.:D



Beszél, magyaráz, kérdez folyamatosan....:)És nagy bánatunkra nagyon-nagyon hisztis, akaratos, szófogadatlan nagyon sokszor. Van, hogy már szinte önkívületi állapotba kerül az ordítás miatt. Ez nagyon elszomorító. :( Remélem gyorsan túl leszünk rajta. Lillát nagyon-nagyon szereti, de mostanában érezhetően irigy és féltékeny.

Ismeri a kettő fogalmát és talán már a hármat is. Amikor pl a zokniját húzzuk vagy keresi a párját, kérdezi hol van a kettedik. :) Ha valamiből kettő van azt is tudja és lassan a három is kialakul.

Kedvenc elfoglaltsága egyébként a "nyílvesszőzés" és az "autóversenyzés". Képekről sok mesét és verset elmond, gyorsan megjegyez mindent.

A épzelete határtalanul élénk, íjnak akár egy hajgumi is megteszi, vesszőnek pedig a "semmi". :) Odaképzeli, csak úgy csinál, mintha lenne. :D

14 kg körül van és jó magas fiú, 98-104-es ruhákat hord.