2010. október 21., csütörtök

2010. október 16., szombat



Megszületett Lilla 2010.10.15.-én délután.

2010. október 5., kedd

Nagyfiú

Bercel most már igazán kezd kinőni a "kisbabás" kórból, bár már 2 és fél éves....

Sokat változott mostanában a játék stílusa. Játék közben, bármi is az, párbeszédet folytat. Igazán szeret vonat/autó/repülő szerencsétlenségeket játszani. :DDDD
Mindenre reagál, minden felnőtt dolgot leutánoz és mindenre odafigyel.

Már 2x volt arra példa,h. autó/lakás kulcsot keretünk és ő mikor ezt meghallotta rögtön megmutatta,h. hol is van. pedig nem ő rakta oda.

A szobatisztaság iránt továbbra sem érdeklődik. Bár egyik nap ücsörgött a wc-n, életében először. És azt is észre vettem,h. éjjel nem pisil be, csak ébredés után, de nem tudtam rávenni, hogy ezt a wc-be vagy bilibe végezze.

Nagyon anyás, érzi hogy közel már a kistesó születésének az ideje. Néha beszél hozzá is. :) Aranyos. Gyere hugi, nagyon várunk, és ilyenkor végig sorol mindenkit. Mondja,h. ott van anya hasába és hamarosan kibújik, tudja, hogy akkor be kell mennem a kórházba, bár azt nem tudom hogy fogja viselni. De sokszor sírva fakad, ha nélküle megyek valahova.

De az apjához is nagyon ragaszkodik, mostanában sírva fakad ha elmegy dolgozni és sokszor kérdezi mikor jön meg, vagy a telefonba is mondja neki,h. haza jöhetne már. Nagyon boldog ha vele foglalkozik apa.

Nagyon örül bármit is kap, még a popsitörlőnek is. :D