2009. január 26., hétfő

Felállt!

Ma végérvényesen úgy döntöttünk, hogy lejjebb tesszük a kiságyát, hátha jobban meg tud majd kapaszkodni és sikerül felállnia. Ezt már régóta halogatjuk. És! Nem kellett neki sok, úgy feláll mint a villám! :) Azt sem tudtuk hova legyünk örömünkben!
Amúgy is sokat fejlődött ismét elég rövid idő alatt. Mászni ugye nem mászik és hasra sem nagyon akar fordulni, bár tudna, de seggen ülve már akárhova eljut! És lustikától ez is nagyon szép eredmény!

2009. január 23., péntek

Curious George




Bercel megkapta Karácsonyra az új George II.-t. A George I. ugyanis még a nyáron elvesztettük valahol Szekszárdon. Én megkerestem az amerikai oldalon, a keresztapja megrendelte és hazaküldte az ünnepekre!
Ja és kiegészítésként kapott egy George-os pólót, posztert is és egy magasságmérőt. Mindegyik majmocskás.:)

2009. január 21., szerda

Napirend - ami nekünk sosem volt!

Erről nagyon röviden lehet írni: nincs nem is volt és nem is hiszem, hogy lesz.
Az esti fürdés és a reggeli ébredés általában biztos pont pár hétig, aztán változik. Lehet, hogy ez is valamiféle rendnek nevezhető? :)

Na mindegy. Nem vagyok híve a gyerekek órához igazításának. Nem hiszek a pontos, időrend szerinti etetésben sem. Elég a napnak egy keret és ezt nekünk a fürdés és ébredés megadja, azt gondolom.

Lehet, hogy én fogok ráfázni később.

2009. január 19., hétfő

Képek!




Elég régiek a fényképek, úgyhogy töltök fel újakat. Bercel még csodák csodájára alszik. Ilyen se sokszor van, hogy mi már rég felkeltünk és ő meg még szunyókál.

2009. január 15., csütörtök

Végre!!!

Ki merem bátran jelenteni, hogy eljött a pillanat! Bercel várja, és örül annak ha kap valami "szilárd" kaját is!! Eszik délben és este! Igaz, hogy tegnap történt egy kis baleset: a cékla visszajött :)! De ez már szinte semmi, a lényeg, hogy lelkesen eszik a kis 10 hónaposunk! Most már csak azt kell kitalálnom, hogy mit adjak neki reggelire!

2009. január 6., kedd

Új év

Átléptünk az új évbe! Hihetetlen, már majdnem 10 hónapja itt van velünk Bercel. Elég gyorsan eltelt ez a pár hónap és már egy kész kis legényke van itt körülöttünk. Sokat változott az elmúlt pár hétben, sokat "nagyosodot". Megindult a mozgás terén is és már eszeget is néhány dolgot. Igaz, hogy mindezt kissé késve, de a súlyát, a körülményeket és a felmenőit tekintve ez nem meglepetés.
Tegnap vettem észre, hogy kibújt az 5. fogacska is, a jobb alsó. A súlya is tovább gyarapodott annak ellenére, hogy a szilárd kaja amit megeszik, az nem számottevő. 10 kg 25 dkg és 73 cm. :)

2009. január 1., csütörtök